Nar ni skapar din Tinder-biografi bord n innehava marklig grej i atanke

Skriv nago fiffig biografi

Det forsta att minna befinner sig att din biografi tvungen existera foto sam charmig (saso dina one-night stands). N age enbart 500 indikation att gno med, sa ju effektivare n befinner si tillsammans svangrum desto battre.

Pro det andra befinner si nagon briljant biogra bestamt angelaget. Det finns ingen anledning att besta superserios med det, andock nagot som tillats lasaren att smaleende alternativ klura ar alltid ett duktig forslag.

For det tredje, se at att din biogra speglar vem du minsann befinner si. Det spelar ingen roll hur festlig du ar ifall det ingalund befinner sig i narheten av vem n befinner si saso indivi!

Valj dina ljusets partikelkaraktar

Forsavit ni berattar nagon sagen forsavitt de jag inneha https://gorgeousbrides.net/sv/asiatiska-brudar/ du mer att konversera forsavitt. Gallande bilderna ska folk klara av kika ditt ansikte, andock lagg icke opp stav flertal selfies. Sam gruva dig icke pro storleken pa dina ljusets partikelkaraktar.

Nar det kommer till att kora dina bilder for Tinder befinner sig det betydelsefullt att erinra att din huvudsakliga profilbild befinner sig all anvandare kommer att kika nar dom sveper via sin forteckning med matchningar. Det befinner si foljaktligen det befinner si sa centralt att valja nagon fotografi som visar dej i ditt basta blond och saso tillat dig att ma finemang med dej jag.

Foton tillsammans kompisar befinner si duktig pro annu en bilder, skad n vill att din huvudsakliga profilbild ska vara enkom ni sasom ler til varlden. Det beror gallande att vi vill kanna till hurdan n riktig ser ut inte me att behova beakt om manniskorna runt omkring de befinner sig attraktiva eller ej. Ifall din huvudbild ar sexig spelar det ingen betydelse hur resten itu dina bilder titta ut eftersom dom majoriteten icke kommer odl fjarran samt dom sasom astadkomme det bryr sig icke darfor dom redan befinner si intresserade bruten att prata med dej.

Det viktigaste befinner sig att n valjer en bild darbort ni ler sam titta gladlynt ut. N kanner till aldrig vem sasom kan botten upp ratt kungen dej!

Svep tillsamman medvetenhet

Ifall ni nagonsin har anvant Tinder kanner du antagligen mo swipe-funktionen. Nar konsument tittar en potentiell matchning kan dom botten up at hoger forut e “ja” eller vanster pro ett “nej”. Saken dar narvarande funktionen later dej kora vilka nyttjare du befinner sig hugad itu sam utfor det lattare att limit din sokning. Svepning ar dock icke odla spartanskt som att knacka. Du bor befinna vaken villig hur ni anvander saken da narvarand funktionen nar ni letar efter dejter villig Tinder alternativt likartad appar. Arme befinner si anledningen:

Om du sveper for fartfyllt kan du forlora om rimli matchningar. Det har kommer i synnerhet att intraffa ifall n anvander Tinders automatiska svepfunktion. Langsam ne sam beskada sannerligen kungen varje nyttjare for ni bestammer de forut ifall do befinner si nagon match eller inte. Forsavitt ni missar en sasom kunde ha varit kompatibel med de kan det vara svar att lokalisera dem igen framti i din sokning.

Du kan itu misstag botten up at moderat alternativt vanster nar n forsoker bilda de mer om ett anvandare. Medans somlig appar later dig angra den har atgarden, erbjuder andra icke detta alternativet.

Chatta tillsammans matchningar

Nar ni har matchat tillsammans e, meddelar Tinder dej med deras anvandarnamn samt ett litet kort. Ni kan sedan trycka pa fotografiet darfor att beskada hela deras framtoning alternativt press X eller gumse darfor att godkanna alternativ avvisa dem.

For att prat pa Interne tillsamman din tavling, kompression kungen konversations ikonen i det overst hogra hornet kungen huvudskarmen. Ifall du ej tittar den arme ikonen sveper ni nedat fran finemang bruten skarmen.

N bord beskada ett fortecknin ovanfor matchningar ni age gjort. Darfor at betrakta en matchs imag ater, trycker ni alldeles spartanskt villig deras kort i listan. Nar ni val ar i samta tillsammans e kommer dina meddelanden att visas i nago trist bubbla sam deras kommer att betrakta vita ut.

Categories: Other