Hur kan mig besikta samtliga sjalv registrerade mig forut Tinder Gold?

Avbryt Tinder Gold gallande iOS

O ni anvander Tinder pa en iPhone alternativt nagon annan Apple-enhet, maste n ga ovanfor mot App Store pro att framstalla andringar i din betalda prenumeration.

O skjutreglaget ar installt gallande automatisk fornyelse, stanger ni fran det forut att undvika blivande betalningar. Ifall ni ej tittar skjutreglaget kan det existera inaktiverat alternativt allareda avstangt i iTunes. For faktureringsfragor kan du stadse https://gorgeousbrides.net/sv/ungerska-brudar/ kontakta Apple stod.

Avbryt Tinder Gold Online

Om du anvander Tinder Online kommer ni icke att kunna anvanda nagon appbutik forut att knacka Tinder Gold. Istallet maste ni ga mo Tinder-webbplatsen for att fullgora din prenumeration.

Igen, ni kommer aven fortsattningsvis att ha tillgang till Tinder Gold fram at slutet fran saken dar betalda perioden da du kommer att aterga mo gratisversionen.

Vanliga fragor

Tyvarr gor Tinder det inte latt att forsta detaljerna i avbokningen sa vi har inkluderat svaren gallande dina vanligaste fragor i det har avsnittet.

Det har ar nago hejdlost konventionell forfragan. Saso namnts oerfaren kan ni protokollfora dig for Tinder via Apple, Google Play eller sjalva Tinder-appen. Lyckligtvis finns det nago enkel forfarande saso hjalper dig att granska vart n ursprung registrerade de.

Forst maste ni finn e-postbekraftelsen du fick nar n forst registrerade de. Anvand enkom sokfaltet i din e-postklient samt skriv ”Tinder Confirmation” alternativt nagot som paverkar. Avvika upp bekraftelsenumret.

Om bekraftelsenumret borjar tillsammans MK betyder det att ni inneha registrerat de tillsamman ditt Apple-konto. O det borjar tillsammans GPA age n registrerat dej med ditt Google Play-konto. TNDR i borja itu bekraftelsenumret indikerar att du registrerade dej i Tinder-appen.

Sjalv kan ej beratta upp grima prenumeration. Va mer kan sjalv gora?

Atskilliga brukare har rapporterat besvar tillsamman att fullgora forsvinna prenumerationer. Oavsett ifall ditt fotografi ager gatt ut och alternativet icke visas eller om n avbrot prenumerationen och ni aven fortsattningsvis debiterades, anvand den arme lanken akte att kontakta Tinders kundsupportteam.

Det ar superb att medfora nago skarmdump ifall mojligt, skad fyll i formularet och racka in din yrkande ifall assistans. N kommer att fa en e-postmeddelande med plus instruktioner och faststalland.

Slutgiltiga tankar

Tinder Gold erbjuder manga fran fantastiska funktioner forut att dampa anvandar att fornya sin upplevelse och finn ytterligar matchningar. Men forsavit n allareda har hittat adekvat matchning, icke pappa ytterligare matchningar a vanligtvis eller bara ar forberedd att skrida framat fran Tinder, da ar det finemang att tillbringare mo hurda du avbryter ditt abonnemang. Via att folj stegen oerfaren kommer ni att beharska avsluta din prenumeration och ga vidare fran Tinder gallande nolltid.

Ar Tinder Gold varthan priset ni betalar forut det? Tyckte ni att det var frank att beratta op Tinder Gold nar ni forsokte? Beratta fo oss om dina erfarenheter av Tinder Gold i en kommenta nedo!

Comment ungefar marche?

  • Calculez vos gains
  • Conditions generales de reprise
  • Smila recyclage des cartouches
  • FAQ

Tinder Gold ar enkom nago fran majoritet betalfunktioner sasom erbjuds fran varldens mest populara dejtingapp, Tinder. Oavsett forsavit n letar postumt nagot serios alternativt nagot sof ager Tinder Gold manga funktioner utformade pro att bilda det lattare att atnjuta matchningar.

Ifall ni funderar p att avblasa din Tinder Gold-prenumeration fran nagon syfte, kommer denna TechJunkie-handledning att introducera dig hurdan n avbryter din Tinder Gold-prenumeration samt titta mot att du inte kommer att debiteras akt nagon automatisk fornyelse.

Tinder Positiv vs Tinder Gold

Tinder erbjuder majoritet prenumerationsnivaer, sasom allihopa skanker dig gagna formaner samt tjanster forut att kopa Tinder mo nago battre upplevelse.

Tinder Gold inneha flest funktioner, tillsamman den vardefulla ”Se vem saso gilla dig”-funktionen utover varenda standardfunktioner i Tinder Plus. Denna bonus funktion later de betrakta vem som uppskattar dej innan n sveper gallande de dar, vilket later dig besta selektiv i vem n sveper gallande.

Categories: Other