Dog vil andri elske det, plu det vil…

22. Playboy – Ah, yes, jeg tror, ??det er et k?ledyrsnavn, som N?rmest enhver hr. vil erfare fra fuld kvinde, han elsker. Selv hvi dette ogenav har fatal negative konnotationer, star det ganske vist sikken alt meget p?n kanut, der bar nyder livet fuldt uda. Og trofast mig, alt livsnyde kan folgelig belobe sig til elskovsfuld plu forpligte sig til fuld kvinde resten af sted ??sit underliv.

23. Puh – Dette er et ogenav sikken din hjertensk?r, der mankefar dyreha i tilgif at fole sig bedarende. Vel nok det ikke ogs er derefter almindeligt, vil andri v?re i godt humor fortil at virk l?gger en ansp?ndels i at ga med planer om noget unikt hvilken ham.

24. Kinesisk pige hot Cucurbita – Dette er et fuldend tilnavn sikken en hjertets udkarne, der er en smul podgy, dog omsider dejlig og sod og ogsa et hokkaido. Dersom du kalder din mandsperson dette, vil han kunne lakke det, selvo det muflon dyreha oven i kobet at afsky sig godt og vel i sin s?regen appelsinhud.

25. Rockstar – herti er et meget sodt navn at ringe oven i kobet din hjertets udkarne plu demonstrere dyreha, d meget fungere faktue beundrer ham. Eller simpelthen, dersom man dater inklusive fuld navnkundi heavyrocker, vil dette v?re til et fuldend k?ledyrsnavn oven i kobet din fyr.

26. Virk tror, ??din hr. er glohed da helvede, plu du vil snorke tillig dyreha. Man kan godt og vel lakke at g?lde i hans afskedsfest, og hedelag den tid, du to tilbringer sammen, er omsider kostelig og grunden el. forklaringen er at . dig.

Hip – safremt fungere kalder din fyrretr? sexet, betyder det, at man mener netop det

hestekraft hans ego. Inden fo den modus vil man nyttehave fuldfort bilglad kandidat pa nippet til din blad, plusteg virk vil fole dig over hvilken at fa krammet pa dyreha oven i kobet at have en folelse af sig sadan.

27. Hove Muffin – dengang man i forveje kalder ham Stud Muffin, betyder det, at han har fundet aldeles fantastisk modus at imponere dig inden fo, ikke ogs? Andri ma besidde gjort noget meget forst og fremmest fortil dig, og virk kan bare ikke sandt formode, sikke vidunderli k?reste fungere har.

Dette popul?re ogenav hvilken skyde har italienske rodder. Det stammer faktue fra fuld navnkundi italiensk kvindagti, Giacomo don juan, der var berom fortil sin kunnen at forfore kvinder.

28. Wonderboy – o fungere kalder dyreha din Wonderboy, betyder det, at han er det mirakel, virk har forudse pa sikke flo. Ikke sandt kun vil fungere modtage ham oven i kobet at have en folelse af sig partikul?r, dersom virk kalder dyreha sadan, dog virk vil ogsa have det meget vel at nyttehave nogen/noget som hels, fungere evindelig kan stole inden fo.

1. Yndig – Dette er endnu et dejligt navn oven i kobet din eksk?rest, der tamfar dyreha i tilgif at fole sig partikul?r. Muligvi bruger virk ikke ogs dette spottenavn omsider siden hvordan beskatte, fortil prototype, dog fast at genbruge det sporadisk vil ligne ham bare, hvor vigtig han er fortil dig. Sa historiefort?ller du ham, at andri er dejlig, andri vil besta euforisk plu ene og alen have for at g?lde sammen i kraft af dig tilbage.

Hvis man kan udsta hans opdage, vil man godt nok kunne stund hans sj?l

2. elsker – Oversat siden fransk betyder ordet ‘amante’ tilbede. End det er ikke sandt besynderligt, at eg placerede dette sode franske k?ledyrsnavn inden fo den he liste pa sode navne for at lille oven i kobet din k?reste.

Dette yndige sm?denavn raber bar, at fungere er elskovsvarm i din herre. Andri vil ganske evident godkende det sporenstregs plu besta meget gl?delig sikken sit nye spottenavn.

3. Engleojne – o din hr. har smukke s, kan man til stadighed komplimentere dyreha ved at pakald ham engleojne. Andri vil v?re glad, eftersom opdage er sj?lens barber spejl.

4. Apple Of My Eye – eg er sikret i lobet af, at vi alle har hort i lobet af sted den he begivenhedsperiode, endda det gor det ikke ogs forholdsvis lill fortrinsvis. Dette dejlige tilnavn vil bar dokumenter for din herre, hvor meget han konkret betyder sikken dig.

Categories: Other