Sa flinkt sjalv och exet hittar nya boenden sa flyttar sjalv med min alskade knodd

Jag ar straxt nybliven ledig efter tio ar och sjalv kanner pa samma stig forlamande fruktan som pirrig forvantan. En helt ny varld ar kungen vag att vidga sig.

Skulle garna hora ifran andra nyblivna, eller pro all del langvariga, singelforaldrar. Hur ser era dagar ut? Ar ni lyckliga? Angrar ni separationen? Hur har ni ordnat det praktiska med manniskobarn och sa? Dejtar ni?

Allt ar sa avsevart lattare tycker sjalv

Inneha varit singel i 4 ar omkring. Lycklig nja inte sant langtar nagon att splittra livet med. Har dejtat och haft nagra kortare forhallanden men inget som varit natt att investera pa. Dock valde sjalv under en langre period att finn mej sjalv o njuta m barnen. Vi ar aktiva o hittar kungen grejer, traffar vanner mm. Pa kvallarna karna i veckan blir det att vara, ta o avsloja. Komplicerat att foreta natt mer nar man har baby som tvungen slagga. Hlegerna traffar vi vanner, garde kungen utflyckter o blott e alltemellanat. Det praktiska med barnen inneha varit att de standigt bott hos undertecknad 100%, dock ej karna rostning. Men det basta for barnen! Emellanat kan sjalv angra att vi separerade, kanske nog vi hade kunnat soka handtag sa det kunde fungera. Min patner fixa tyvarr inte av att det kom avkomma i vart liv

Jag ar singel med en son kungen 10manader. du kan garna mejla mej mer ifall du vill kanna till hur det ar! kram

Varit ledig i lite mer an tvenne ar och jag alskar de. Jag ser massor av fordelar och jag vet ej ifall sjalv kommer vilja besta sambo med nagon upprepa.

Avskyr det som pesten. Livet ar ej sarskilt rolig, jag ar heltidsmamma upp ovan oronen. Har inte medel till barnvakt alls och det kanns som noll tillfalle till att mota nan ny pojke. A anda sidan – de Santo Domingo tjej Г¤ktenskap byrГҐ allra flesta traffa nan ny partner.

Sjalv har varit ledig i ungefar ett ar, och njuter forut fullt. Inneha tvenne fran mina tre kidsen gallande heltid, de inneha ej nagon kontakt alls med sin farsa. Men har inte upplevt att det varit marigt att pricka nagon forut det, inget ar svarare an man gor det till. Och jag kommer att fortskrida att trivas med att besta singel tills sjalv traffar nagon som ar ratt pro mig/oss. Hellre singel och lycklig, an med felaktigt person.

Visst, emellanat nar trollen lagt sig kanns det lite tomt i den stora soffan. Men pa det stora hela ar sjalv fantastiskt lycklig med mitt leva.

Jag ar upprymd. Angrar aldrig skilsmassan forut 6 ar sen. Psykisk och fysisk misshandel ar intet man amna behova leva med. Inneha haft ett langre affar sen dess kungen tva ar men ar singel sen ett och ett halvt ar sen igen. Det fungerade inte med hans barnunge.

Jada, sjalv ar sann glad som ledig med manniskobarn och inneha ett mycket bra liv. Sonens far, mannen i karna leva, bestamde att familjeliv ej varje nagot for honom sa han lamnade. Ej ett gemensamt beslut. Sjalv var ratt knackt rejalt lange. Det ar manga ar sen nu.

Va pysslar ni med gallande kvaller/helger?

Har dejtat, bade allvar och mindre allvar genom arena. Men stadse kommit till slutsatsen att det ej ar vart att ta forhallandet framat till flytta forbund. Det ar mycket enkelt och oberoende att leva allena med baby. Bara att selektera sant som bade barnet och man jag tycker om och sa tar man barnet med och gor det 🙂

Har inte tankt ga ur ensam och ogift, men sa lange barnet bor hemma ar det ingen ila. Blir kanske praktiskt lattare med ny partner gallande heltid sen nar barnet borjar vara flygfardigt eller inneha lamnat boet.

Categories: Other